🎉 Denne uka: 25% på alt | Nyhet: Betal med Vipps ❤️

×

Få mest ut av Instagram 2023: Når er det beste tidspunktet å poste?

mai 21, 2023

Når er det ideelle tidspunktet for å poste bildene dine på Instagram for å få flest likerklikk, visninger og kommentarer? Det kan være vanskelig å knekke denne koden, men det kan til slutt være forskjellen mellom suksess og fiasko.

Vi gir deg her en kort guide til når du bør poste bildene dine.

Først bør du vurdere følgende:

Hva slags følgere har du? Hvis du har mange følgere over 30 år, vil de vanligvis være mest aktive på Instagram i de tidlige morgentimene på grunn av en arbeidsdag fra 09:00 til 17:00. Hvis din følgerbase hovedsakelig består av unge studenter, er de derimot ofte aktive sent på kvelden. Du må altså få en oversikt over demografien til Instagram-følgerne dine før du kan bestemme når det er best å poste på Instagram.

Hvor befinner følgerne dine seg? Er du hovedsakelig fulgt av dansker, eller har du også mange utenlandske følgere? Skaff deg en oversikt, slik at du kan tilpasse opplastningene dine til den beste tidssonen.

Vurdere mønstre i strømmen din Har du vært aktiv på Instagram lenge og sett dine egne trender i forhold til engasjementet på Instagram? Prøv å analysere hvilke tidspunkter som har fungert best. Vi kan bare gi deg et hint – til slutt er alle følgerbaser forskjellige.

Etter at du har vurdert det ovennevnte, kan du prøve de følgende tidssonene.

Morgen – 07:00-09:00 Du kjenner sikkert til dette selv. De fleste av oss sjekker mobilen først om morgenen, men svært få legger ut nye ting! Det betyr at du ofte har vennenes feed helt alene. Utnytt det!

Lunsj – 11:00-14:00 Hvis du har mange følgere over 30, er spesielt denne tiden god. Folk får endelig en pause fra jobben og bruker tiden på sosiale medier.

Kveld – 17:00-19:00 Spesielt på vei hjem fra jobben er folk aktive. Hold deg nærmere klokken 17:00 eller 19:00, enn klokken 18:00.

Dager? All forskning viser at det er mest engasjement mandag, onsdag, torsdag og fredag.

Så hva er det perfekte tidspunktet?

Det avhenger av følgerbasen din. Hvis du vil finne den perfekte tiden, må du teste forskjellige tidspunkter. Et lite tips er imidlertid å poste om morgenen, da det er mye engasjement, men få nye innlegg.

Hvis du ikke vil være avhengig av tidspunktene for når du skal legge ut for å maksimere engasjementet, så er det nok en grunn til å prøve Autolikes, som gir deg likes helt automatisk etter 5 minutter, uavhengig av når du legger ut og hva du legger ut. Prøv det hos Norges største leverandør her; https://autolikes.no/products/autolikes-1

Leave a comment: